ZAKŁADY MIĘSNE BERGER Sp. z o. o. zajmują się tworzeniem śląskich specjałów z wysokiej jakości surowca pozyskiwanego od stałych partnerów, jak również sprzedażą hurtową oraz detaliczną własnych wyrobów. Firma ceni sobie smak domowych wędzonek i tradycyjnych obiadów gotowanych na Śląsku, wkładając całe serce w każde przygotowywane danie.
Misją Zakładu, jest dzielenie się pasją tworzenia prawdziwych śląskich specjałów, tak aby każda gospodyni podawała je z dumą. Dzięki doświadczeniu i staranności na stoły klientów trafiają szlachetne produkty z gwarancją doskonałego smaku Berger.
Zakłady Mięsne Berger od początku działalności związane są ze śląskim miastem Rydułtowy położonym na malowniczym Płaskowyżu Rybnickim. Zrzeszone w Śląskim Cechu Rzeźników i Wędliniarzy z siedzibą w Katowicach, w 2002 roku zostały przeniesione do nowego obiektu, który swoją nowoczesnością i rozmiarem zapewnia większe możliwości produkcji oraz gwarantuje najwyższą jakość wyrobów.
W trosce o utrzymanie niezmiennych standardów w 2004 roku został wdrożony system kontroli jakości HACCP, a Zakład znajduje się pod nadzorem powiatowego lekarza weterynarii.
Najważniejszym ogniwem dystrybucji produktów Zakładów Berger są sklepy firmowe rozsiane po całym rejonie Górnego Śląska. To właśnie w nich klienci mogą znaleźć pełen wybór śląskich kiełbas, szynek i wędzonek sygnowanych znakiem Berger.
Masz szansę dołączyć do zespołu!
Firma poszukuje aktualnie pracownika na stanowisko:
Możesz również porozmawiać nt. oferty z naszym doradcą klienta, który odpowiada ze jej realizację w urzędzie pracy:
- 32 459 29 42
Zobacz jak wygląda praca w Zakładach Mięsnych Berger w Rydułtowach - poniżej galeria zdjęć: